Mi a véleményetek erről az alaplapról? Nagyon érdekel
Tudom hogy régi, de úgy összeségébe milyen?
Asus a7a266
mennyivel jobb az asus a7a133hez képest?
Van valakinek eladó?
Milyen áron találhatnék?
Légyszives rendesen válaszoljatok :S
tudom hogy régi de kb májusig vagy tovább ki kell h tartson, és ha olcsón találnék asus a7a266-ot akkor megérnél lecserélni az a7a133-am?
Az Asus a7a266 133-mal jobb az a7a133hez képest.
Ősi titkokat bolygatsz Kérdező! Fel vagy készülve arra, hogy a múlt ködébe nézz???
1000 éve volt, de valami FSB bus sebességgel van összefüggésben. Az egyik (na melyik?) 133MHz FSB-s procikat tud kiszolgálni, a másik meg 266MHz FSB-seket.
Rémlik,mintha a RAM-oknál is lenne ilyen összefüggés. DDR (1) memóriákból az egyikbe 133MHz megy, a másikba 266Mhz-es is. (Vagy az még a sima SDRAM volt?)
Vagy valami ilyesmi.
Az is lehet, hogy a körmömet reszelgetem és hülyeségeket beszélek. :D
Valamikor réges-régen volt valaha egy 1.8GHz Celeronom. Annak volt valami hasonló alaplapja, csak márkásabb (tán' Foxconn: made in PRC)onnan rémlenek e dolgok.
Istenem! De öreg vagyok!
Egy még komolyabb válasz:
Itt a a7a266 processzortámogatási listája. Benne van a processzor, amit átraknál?
Támogatja a procit.
3, köszi :)
milyen áron találhatok asus a7a266-ot?
Vagy hasonló méretű és legalább ilyen jó alaplapot? Socket A (462)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!