Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régebbi, nagy játékok? Többi...

Régebbi, nagy játékok? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sajnos azt tapasztalom, h a mai játékok színvonala csökken, pl Need for Speed széria, CoD széria, stb.

Tudnátok mondani olyan nagy címeket, mint pl ami anno volt a Need for Speed Most Wanted (2005), Cod modern warfare, stb.

Kb minden kategóriában jöhet. Zöld pacsi mindenkinek!

Köszi! :)))

2013. aug. 18. 21:58
1 2
 11/13 soccerway ***** válasza:

"Én nem értem hogy mi a szar az újjabb játékokban.."

Talán hogy agyon vannak butítva, mert így a hülyébbek is tudnak vele játszani-->többet el lehet adni.

2013. aug. 18. 23:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Sok volt az illegális letöltés, ami ellen csak úgy tudtak fellépni a játék gyártók, hogy a multira készítenek játékokat, és valami program segítségével (pl. Steam), elérték, hogy csak pénzért vett játékokkal lehessen multizni. Közben az egy játékos módok maradtak 5-8 órásak...Persze ezt nem mindegyik gyártóra értettem, csak néhány nagyobb címre(Battlefield, Call of Duty, Medal of Honor stb. (tudom, hogy ezért most lepontoznak)). Még jó, hogy vannak kivételek.
2013. aug. 19. 00:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2

Prince of Persia: The Sands of Time. Van 2 folytatása is, mivel trilógia, de nekem csak a Sands jött be (de az nagyon :).

Tomb Raider Legend. Szórakoztató, nekem sokkal jobban bejött, mint a 2013-as reboot. Az már túlságosan elment az árkád akció irányba.

The Witcher. Számomra klasszikus. A 2. rész is jó, és méltó folytatás lett. A 3-at pedig nagyon várom :)

Dragon Age Origins. Keményvonalas RPG. Még könnyű szinten se gyerekjáték.

Mass Effect. Az első rész még igazi RPG, a folytatások inkább akciójátékok RPG-elemekkel. Ennek ellenére a trilógia zseniális.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.

2013. aug. 19. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!