Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Max egy tízesért milyen...

Max egy tízesért milyen procihűtőt tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Procihúzás és esetleges magfeloldás miatt venném a hűtőt

DE

az alaplapom miatt nem fog károsodni a proci?

(ezt csak azért kérdezem, mert igencsak alsókategóriás lapról van szó, aminek gondolom nem 6+2 fázisú tápellátása van, mint a 25-30k-s deszkáknak)

Ergo el tudja látni elég árammal a CPU-t?

Köszi a válaszokat!

2013. aug. 18. 10:48
 1/8 A kérdező kommentje:

ezt néztem, szerintetek:

[link]

PCX-es link kell, mivel onnan rendelek gépet (tehát brocken kizárva)

2013. aug. 18. 10:50
 2/8 anti paladin ***** válasza:

A károsodás nem valószínű, előbb lesz instabil a rendszer, akkor vissza kell venni egy kicsit.

Milyen procira kell?

2013. aug. 18. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Vigyázz, hogy beférjen a házba :)

Ez már akkora, hogy alap házban az oldalát nem tudod rátenni.

A proci max 0,2 voltot elbír (Athlon II, Phenom II), az alaplap is. Csak nincs sok értelme...

2013. aug. 18. 11:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Egy AMD Phenom II X2 555 BE (3,2) -re menne, 3,8-ig már felhúztam gyárival, de melegnek találtam ezért vennék rá hűtőt, meg esetleg 4GHz föle is tuningolnám.

2013. aug. 18. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értem minek akarsz húzni egy ilyen cput. A 10est félrerakod, gyűjtesz hozzá picit+eladod a mostani procit és veszel belőle egy sokkal erősebb cpu-t.
2013. aug. 18. 11:43
 6/8 A kérdező kommentje:
de akkor lapot is kéne vennem mivel am3as lap már nem éri meg...
2013. aug. 18. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Van olyan lap is ami támogat am3-at és am3+-t is. Ilyen az enyém is. Ebbe belemegy Athlon II, Phenom II, FX...Fx-et akarok venni most FX6300 elég jó árban van. 28k körül lehet már kapni boxban. Ha viszont lapot is veszel figyelj oda a max cpu fogyasztásra! Én is beszívtam mert csak 95W TDP-ig támogatja a procikat. Úgyhogy nálam 8mag felejtős, de nem is tudnám kihasználni.
2013. aug. 18. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem miért félnek az emberek az am3-am3+ tól. Szerintem sokkal ütősebb mint egy FM2-es lap. Mostanában mindenki FM2-re tervez :S
2013. aug. 18. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!