Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem mennek a DDR2-es...

Miért nem mennek a DDR2-es pufferelt ramjaim?

Figyelt kérdés
Vettem 2db 2GB-os Kingston pufferelt ramot (buffer)...Kézalól vettem de az illető alig pár hete vette!!!Neki működött nekem miért nem?:/
2013. aug. 17. 14:44
 1/3 A kérdező kommentje:
elvileg 800Mhz-es ramokról lenne szó! 3 gépben is kipróbáltam de induláskor mind a 3 csak sípol! ezek közül van olyan alaplap is amelyik ben ezeknél jóval nagyobb ramok vannak 1066-on...
2013. aug. 17. 14:45
 2/3 Komplikato ***** válasza:

Biztos én értem félre, de akkor ezek most ECC-s buffered DDR2 SZERVER ramok? Mert ezekhez olyan alaplap (vagy proci) kell aminek kezel ilyet a memória vezérlője, nem?

tehát Xeon vagy Opteron lapokba jó csak.

2013. aug. 17. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pontos vállaszt!:) rájöttem!:) Ezek szerver ramok!:) opteron stb hasonló alaplap kell hozzá (elvileg) :) szal szerver alaplap stb és nem asztali gépekbe való :) találtam 25-től 50 ezerig iylen ramokat neten újonnan rem megtudok szabadulni tőle jó áron :)
2013. aug. 17. 15:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!