Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDD-t vagy SSD-t kellene venni?

HDD-t vagy SSD-t kellene venni?

Figyelt kérdés

Van egy 1TB-s WD Green editionos HDD-m amin most fent van az OS és minden vacak, és ezt le szeretném cserélni.

Szóval a kérdésem beruházzak egy 1TB-os HDD-re, láttam 7200-asokat olcsón (16-18e) és lecseréljem a mostanit, vagy vegyek egy SSD-t a msotani mellé?

A keretem maximum 20e Ft.

2013. aug. 17. 08:48
 1/3 Nokia 4ever ***** válasza:
Hát inkább vegyél egy HDD t mert az SSD nem fájl felírásokra ill törlésére való hanem inkább az programokat futtatni vagy az a windows is gyorsabb viszont ha másra nem kellene mint csak arra hogy a neten szörfölj tökéletes az SSD de ha ilyen progi letöltés olyan progi törlés és ez mind 10-20 gigákat törölsz naponta gyorsan beadja a kulcsot úgy hogy az én javaslatom a HDD ha tölteni akarsz ha csak netezni akkor SSD
2013. aug. 17. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél egy momentus XT HDD +SSD kombót. 750GB + 8GB SSD
2013. aug. 17. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
SSD-t vegyél mellé.Arra mehet az OS meg pár program (amit sokat használsz), a greenre meg az adatok,filmek stb.
2013. aug. 17. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!