Fennáll egy probléma a fülesemmel és a mikrofonnal. Tudnátok segíteni? Részletek lent!
Szóval a gépemen az első panelba ha bedugom a mikrofonomat (ami a füleshez van rögzítve) akkor érzékeli hogy van bedugva egy mikrofon de semmi hangot nem vesz. A gép hangjait veszi, tehát hallom a zenéket meg ilyenek, inkább a mikrofon részével van probléma, azt egyáltalán nem veszi. Ha hátulra dugom be, a zöld, a hang ott is jó és a mikrofont is kiválóan veszi hátul. Soundmax HD audio integrált hangkártyám van (tudom hogy nem a legjobb). Arra gondoltam hogy valahol le van tiltva az első panel mikrofonbemenete.
Valamint azt hogyan tudnám megoldani, hogyha bedugok egy fülhallgatót a gépbe és a másik bemenetbe pedig a hangfalam van bedugva, akkor egyszerre szóljon a hang mindkettőben? Régi gépházammal ez működött, de mióta kicseréltem azóta ez nem megy! Köszi a segítséget!
"a másik bemenetbe pedig a hangfalam van bedugva"
1. bemenetbe nem dugunk hangfalat!
2.PC vonali kimenetbe SEM dugunk közvetlen hangfalat!
kell közé egy illesztés, pl előerősítő+teljesítmény erősítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!