Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fennáll egy probléma a fülesem...

Fennáll egy probléma a fülesemmel és a mikrofonnal. Tudnátok segíteni? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Szóval a gépemen az első panelba ha bedugom a mikrofonomat (ami a füleshez van rögzítve) akkor érzékeli hogy van bedugva egy mikrofon de semmi hangot nem vesz. A gép hangjait veszi, tehát hallom a zenéket meg ilyenek, inkább a mikrofon részével van probléma, azt egyáltalán nem veszi. Ha hátulra dugom be, a zöld, a hang ott is jó és a mikrofont is kiválóan veszi hátul. Soundmax HD audio integrált hangkártyám van (tudom hogy nem a legjobb). Arra gondoltam hogy valahol le van tiltva az első panel mikrofonbemenete.

Valamint azt hogyan tudnám megoldani, hogyha bedugok egy fülhallgatót a gépbe és a másik bemenetbe pedig a hangfalam van bedugva, akkor egyszerre szóljon a hang mindkettőben? Régi gépházammal ez működött, de mióta kicseréltem azóta ez nem megy! Köszi a segítséget!

2013. aug. 16. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

"a másik bemenetbe pedig a hangfalam van bedugva"

1. bemenetbe nem dugunk hangfalat!

2.PC vonali kimenetbe SEM dugunk közvetlen hangfalat!

kell közé egy illesztés, pl előerősítő+teljesítmény erősítő.

2013. aug. 16. 13:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Attól még érted hogy mit akarok, szóval ne köss belém. Most nem az érdekel hogy hogyan hívják szaknyelven csak van egy probléma amit meg szeretnék oldani. Ha csak nem tudsz segíteni, ne írj hülyeségeket.
2013. aug. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!