A DirectX 11.2 működni fog a DirectX 11.1-es kártyákkal?
Figyelt kérdés
Van egy 7850-em ami ugye dx11.1 majd ugye a win8.1-el jön ki a dx11.2 akkor fog működni a kártyával?2013. aug. 16. 13:04
1/5 soccerway válasza:
szerintem a dx11.2 új funkcióihoz 11.2-es kártya kell, ettől függetlenül működni fog minden.
2/5 A kérdező kommentje:
azt hallottam hogy az AMD GCN az támogatja
2013. aug. 16. 13:13
3/5 anonim válasza:
csak a verziószám más igaz annak is ugyanolyannak kellene lennie de attól még mennifog
4/5 anonim válasza:
"azt hallottam hogy az AMD GCN az támogatja"
Jól hallottad. Amelyik hardver D3D_FEATURE_LEVEL_11_1 szintet támogatja az papíron is képes lesz a 11.2-re(jelen pillanatban csak a GCN). Ellenben megfelelő driverrel az új funkciókat elvileg bármely DX11/DX11.1-es hardver megkapja.
Részletesebb leírás itt:
5/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm
2013. aug. 16. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!