Kislaki kérdése:
Monitor 0 % thm. Valaki nem tud olyan webáruházat ahol 0% thm-re lehet monitort venni? Mert én még valahogy nem találtam
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 18:15
1/12 anonim válasza:
vegyél akármelyik tescoban egy 32 colos lcd tv-t
ma már akármyleik mezei tv-én van hdmi és teljesen jó monitornak is
legalábbis sztem
nekem nagyon bevállt és nem is sokat bszakodnak a tescoban a hitel miatt
2/12 A kérdező kommentje:
igen ! én is pont tegnap néztem..csak az a gondom, hogy csak csupa 28 colosok voltak..és nekem kb. a keretem olyan 40 50... és olyan 80-ért voltak azok...de csak így gyorsan lestem meg őket.szerintem holnap belesek még egyszer! köszönöm a válaszodat!meg ugye online ilyen 40-50 %-os thmek vannak.az meg nagyon sok
2013. aug. 15. 19:30
4/12 anonim válasza:
na véletlen elküldtem XD
na miért 40-50 a keret ha ugy is részletre veszed?
csak eg yösszeget kell havonta tejelni ami fix
ráadásul a tescocban egész hamar lecseng
havonta 10-essel törlesztessz és mondjuk 8 hónap alatt le is megy...úgymond karácsonyra teljesen a tiéd :)
5/12 A kérdező kommentje:
hát itt az a szitu, hogy diák vagyok :) diákszerződésem van.havi 13ezer rugó..abból olyan 7 8 elmegy cigire...sajnos...és a maradék 5 körül van.vágod? :D
2013. aug. 15. 21:58
6/12 A kérdező kommentje:
-ezer..xDD 13 rugó..xD bocsi , elírtamxD
2013. aug. 15. 21:59
7/12 A kérdező kommentje:
ja meg új gépet veszek amúgy.az meg 170 lesz kb..:)
2013. aug. 15. 22:01
8/12 anonim válasza:
hát akkor vedd meg a géphez a monitort részletre
én is úgy vettem és csak havi 8 ezret törlesztek másfél éve és októberben le is jár
és akkor csak 3 ezret kell mindenh hónapban valahogy kiszűkölnöd...
töltsd a cigit úgy fele annyiba kerül és meglesz a monitor is :)
9/12 anonim válasza:
na úgy vedd hogy a gépet ugy állítsd össze hogy legyen benne monitor...úgy vedd részletre
10/12 A kérdező kommentje:
töltöm!!! :D igen de ahonnan rendelem...kb 41%thm van.de médiában pont találtam egy monitort..0%thmeset és pont azt amit neten lestem ki:DDDDDDDDDDDD
2013. aug. 20. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!