Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valahogy meglehet oldani hogy...

Valahogy meglehet oldani hogy bedugom a fejhalgatót a gépbe meg a hangfalaim és a fejhalgatón a skype-ot a hangfalakon meg a zenét hallom?

Figyelt kérdés

2013. aug. 13. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerinted ha egy dugón jön ki a hang. az összes. akkor azt hogy fogod ketté osztani, ráadásul szoftver szelektíven (az ANALÓG vonal kimenetet)??

Ez logikai képtelenség.

2013. aug. 13. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Logikailag nem képtelenség, de hangtechnikailag, hardverileg valószínűleg igen.
2013. aug. 14. 23:34
 3/5 A kérdező kommentje:
meg tudtam csinálni, windows hangkezelőbe belehetett, ugye külön érzékelte a fejhalgatót meg a hangszórókat és a fejesnek csak az a skypeot engedélyeztem a hangszóróknak meg mindent a skypeon kivül:)
2013. aug. 20. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az igen! Ez nekem is új! milyen hangkártya? melyik Windows?
2013. aug. 20. 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:
windows 8, asrock 970 extreme3 alaplapi hangkártya a hangszórók ahoz egy kenwood RXD-550hifivel vannak a füles pedig Logitech H390
2013. aug. 20. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!