Lehet-e külső e-sata aljzatra belső 3,5-es HDD-t csatolni?
Arról van szó, hogy elfogyott az alaplapi 5 db. SATA csatlakozóhely a számítógépemben, mert 4 HDD és egy optikai van benne. Viszont kellene még vinyó, de hogy kössem be? Tudom, van valamilyen sata PCI bővítőkártya, de elég drága, megpróbálnám a meglévő lehetőségeket először. Erre a hátoldalon lévő e-satára gondoltam, alkalmas rá? Egyébként ez az alaplapom:
Köszönöm!
Köszönöm, de nem szeretnék külső házat, a kérdésem a belső megoldásokra vonatkozik, hogy lehet-e és ha igen, hogy lehet megoldani a PC-n belüli 5. vinyó csatlakoztatását, a meglévő csatlakozóhelyekkel. Ha végképp nincs ilyen megoldás, akkor szóba kerül a PCI-os SATA kártya, vagy akár az általad ajánlott külső ház is, de legjobb lenne az adott hardverben megoldást találni. Ezért kérdeztem, hogy belső vinyó esetén használható-e a hátul lévő e-sata port, vagy nem.
Köszönöm!
Köszönöm, ilyesmire gondoltam! Tehát egy sata-esata kábel kell, a sata apa megy a HDD-be, az esata apa meg kivezetve a házból megy a hátsó esata portra? Van olyan hogy sata-esata apa-apa kábel?
Köszi!
Lehet, de a kis felbontású képeken alig látszik hogy dugó, vagy alzat van-e a kábelek végén. De majd a helyi boltokat felkeresem ez ügyben, most már tudom mit kell keressek.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!