Undervoltolni szeretném a GPU-m, segít valaki?
Sziasztok! Van egy Acer Aspire 5750G típusú notebookom.Van benne i5-2450M;GT540M;1333MHz 8GB RAM..
Nos,én ma overclockoztam a videókártyát (nem ilyen über módra) és a így sem megy tovább 88 foknál.. (alap clock settings-el 96-ot is nyomtam,tudom nem egészséges).. azon gondolkodtam,hogy undervoltolnom kellene,hogy ne melegedjen.. a CPU-m egyáltalán nem,de a GPU úgy melegedik,hogy az már beszarás.. 0.98v -> 0.83v veszélyes lenne?
Aki aggodik a hőfokok miatt vegyen gamer pc-t vizhutessel es nyugodjon meg a szivecskeje, aki laptopot vesz mint en is mert ugye hordozhatosag nalam a fő szempont, az toljon ra a hőfokokra, nekem 98 °C korul van a cpu meg a gpu is jatek kozben, visszavesz a teljesitmenybol, visszahül es kesz, nem fogok kiserletezni semmilyen programmal, félévente leszedem az aljat kifujom a ventillatorokat, lejar a jótallás kap egy jobb pasztat es kezét csokolom.
Nemfogom se oc-zni se uv-olni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!