Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki segít egy fullos Gamer...

Valaki segít egy fullos Gamer PC-t összerakni, hogy jó pár évig minden játékkal Full HD-ba max grafikán játszanák? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, amivel tényleg jópár évig nem kell újítani, és teljes grafikán futna rajta minden játék 1080p-be! Jó ár/érték arány fontos lenne, mivel kb 150.000-et szeretnék rá szánni. Ismerősöm mondta hogy 150-ért már nagyon komolyakat lehet összerakni, és 4-5 évig nem kell játék gépigényeket nézegetnem. Tudnátok segíteni összerakni egy ilyen gépet?
2013. jún. 29. 00:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Lehetetlent kérsz.
2013. jún. 29. 00:08
 2/25 anonim ***** válasza:
150 ezres keret, full grafika 1080p-ben... ezek nem férnek össze, lejjebb kell adnod grafika terén.
2013. jún. 29. 00:15
 3/25 anonim válasza:
Legalább duplaannyi kellene.
2013. jún. 29. 00:20
 4/25 anonim ***** válasza:

ha 4-5 évig szeretnél fullon játszani, akkor egy hd7990 is kevés lenne talán

ami már alapból túllépi a te keretedet xD

2013. jún. 29. 00:23
 5/25 anonim ***** válasza:

"Legalább duplaannyi kellene."

Dupla annyiból raksz össze olyat ami a soron következő játékokat 4 évig vissza fullon?

Látom nálad is mint az előttem szólónál csak a nyers erő van és más semmi....

2013. jún. 29. 00:32
 6/25 anonim ***** válasza:
Te meg csak kötekedni tudsz.
2013. jún. 29. 00:34
 7/25 anonim ***** válasza:
Ja, én csak kötekedek, de mellé kettőnk közül én nem írok baromságokat, én úgy ahogy értek hozzá, te nem. Ez hatalmas difi
2013. jún. 29. 00:35
 8/25 anonim ***** válasza:
te is tudsz keménykedni a "Te nem értesz hozzá" dologgal, mint minden egyes 10 éves... Csak nehogy idehívd a haverjaidat is hogy együtt oltogassatok.
2013. jún. 29. 00:37
 9/25 anonim ***** válasza:
Nem lehet előre tudni, mennyire időtálló egy PC. 2 hete adtam el a HD5870-es videókártyámat, amit még 2009. októberében vásároltam. Majdnem 4 évig bírta FullHD-ben futtatni a játékokat. De ez egy véletlen volt, mivel előzőekben évente kellett cserélnem a kártyáimat, mert olyan gyorsan fejlődött a technika. Most a Playstation 4 és az Xbox One megjelenésével, megint csak nagy grafikai fejlődések várhatóak, tehát megint jön a lóverseny a videókártyák között. Egyben tudunk itt neked segíteni, egy erős gép összeállításában, ami garantált 1 évig viszi a játékokat FullHD-ben, de hogy aztán mi lesz, azt senki nem tudhatja előre!
2013. jún. 29. 00:37
 10/25 anonim ***** válasza:
10 éves lettem? Jó tudni. Amúgy ez nem keménykedés, én csak leírtam a nyilvánvalót, de látom ahelyett hogy ezt megpróbálnád megcáfolni valami kis szakmai szösszenettel a gyerekes csipkelődésed meg hisztid jobban megy. Persze én kötekedtem itt először, de én jogosan tettem, baromságot írtál. Én nem. Erről ennyit
2013. jún. 29. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!