Valaki segít egy fullos Gamer PC-t összerakni, hogy jó pár évig minden játékkal Full HD-ba max grafikán játszanák? (többi lent)
"Most a Playstation 4 és az Xbox One megjelenésével, megint csak nagy grafikai fejlődések várhatóak, tehát megint jön a lóverseny a videókártyák között. "
Nem valószínű, épp a vga-k lassú kihalását segítik elő
De ha jobban megnézed a válaszaidat, mind csak kötekedés, más emberben való szarkeresés. (((Persze, mindjárt jön az hogy az enyém meg csak baromság...)))
Nem baj, téged így kell elfogadni, megváltozni is csak akkor fognak a dolgok körülötted ha elpatkolsz.
Várom a percet.
400,000-ből is maximum egy évig fogja full hd-n vinni a játékokat, utána a tendencia félévenként vehetsz lejjebb a grafból, aztán 2 év múlva arra eszmélsz, hogy médiumnál tovább se jobbra se balra.
Ez elég gyakori mondjuk ha van egy i7-es procid. A prociddal semmi baj, a kártyáddal már lehetnek.
Egy példa. Pár évvel ezelőtt hiába vettél GTX 570-et. Már a GTX 670 40%-al jobb teljesítményt nyújt.
Az tudod mennyi? amit 80 FPS-el futtatsz, 80 FPS helyett 112 FPS-el nyomatja a gtx 670, pedig nincs sok idő közöttük.(persze nem biztos, de elképzelhető)
"Persze, mindjárt jön az hogy az enyém meg csak baromság"
Vegyük alapul az új konzol generációt. Tisztába vagy vele, hogy a bennük rejlő APU-k miket is tudnak amit ma még egyetlen PC konfig sem? Szerintem kicsit se, de HD7990 az kell 4-5 évre mi? Értem én.
Az meg megint sokat elárul rólad, hogy más számodra ismeretlen ember halálát kívánod. Az meg rólam, hogy még ilyenkor is képes vagyok ilyenekkel "vitázni"....
" Nem épp a VGA-k lassú kihalását segíti elő. Gondolj vissza az Xbox 360 megjelenésére."
Áruld már el minek gondjak vissza? Nem kell visszagondolni mert a kettő nagyon nem ugyanaz a helyzet.
"És nem a mostani generációs konzolok tudására gondolok, hanem az újgenerációsokra."
Az új generációs konzolok igazi tudását nem a dVGA-k fogják hozni, elsőkörben a kaveri ami tudni fogja
Persze, ha játszani akarsz, akkor mindenképpen konzolt vegyél inkább. Szövegszerkesztésre meg netezésre elég a régi gép.
Most gondolj bele, konzoloknál van egy adott környezet, egy hardverspecifikáció és kész. Arra kell fejleszteni a játékot. Sokkal könnyebb dolguk van a fejlesztőknek.
Ezzel szemben a PC-nél, úgy kell optimalizálni a játékot, hogy a milliárdnyi konfigurációk legtöbbjén elmenjen. Iszonyú nehéz meló.
A windowsnak a legnagyobb előnye egyben a legnagyobb hátránya, hogy minden gépen elfusson. Sokkal nehezebb optimalizálni, stabilabbá, a maximumot kihozni belőle mint egy Mac OS-nél. A Mac OS-nek az a legnagyobb előnye, hogy zárt környezet, csak egy adott hardvercsoporton működik az oprendszer. Nagyon jól lehet rá optimalizálni, nagyon ritka, hogy lefagy.
Ugyan ez van a konzol cs pc esetében játékok terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!