H60 vagy H80-as vizhutes lenne a jobb i7 3770-re?
Figyelt kérdés
Tul sok penzt nem koltenek ra, csak ha valoban szukseges lenne. H60 vagy H80-at vegyek a procira? mert gyari hutovel igen csak melegszik :S2013. aug. 13. 21:27
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
gyari hutonel mennyivel huvosebben? gyari hutore is azt mondtak teljesen eleg, es kb 30% terheles alatt fel ora utan 70 fokos :S
2013. aug. 13. 21:34
3/10 anonim válasza:
Fontos hogy milyen a ház szellőzése is!
4/10 anonim válasza:
55 fok fölé biztos nem menne, ha van mögötte egy 12cm-es szívó ventilátor.
Egyébként valószínűleg max. 45-50 fok lenne ha jól szellőzik a gépházad.
5/10 anonim válasza:
Hyper 212 vegyél rá, mivel bőven elég. De úgyis H2O hűtést veszel, mivel egy "átlag embernek" elég egy kisebb hűtő is, s nem két H2O-t raktál volna be, de akkor H60 elég az is rá
6/10 A kérdező kommentje:
idle:37C
load 30%:65C
load 80% (rendereles alatt) 3 perc utan: 72C es lekapcsoltam mert nem akartam h leegjen.
ház: [link]
benne: 5x 12cm (1200 rpm) ventilatorral)
2013. aug. 13. 21:47
7/10 anonim válasza:
Le tudnád írni a ventik pontos típusát? Mert abban a házban, 5 ventivel nem lenne szabad úgy felmelegedni! A ventik hogy vannak belerakva? Ugye nem mind befele fúj? Úgy szokták hogy a hátsó, felső ventik kifele fújnak, az első, oldalsó, lenti pedig befele!
Vannak olyan ventik aminek nagy a fordulatszáma de mégsem és valami sokat! A légszállítása a fontos!
8/10 anonim válasza:
Amiket írtam tökéletesek a számodra. :)
9/10 A kérdező kommentje:
elol, alul, oldalt befele, fent hatul kifele hujnak a ventik, a ventik tipusai pedig
2013. aug. 13. 21:56
10/10 anonim válasza:
Az Arctic Cooling Freezer 13 hűtői hamar elhangosodnak. Kérdező, ha teheted, szerezz be egy Alpenföehn Brocken hűtőt. Az tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!