Amd vagy Intel jobb?
"mert 25-30 ezres intel nagyon szar!"
Az az i3-as közel sem szar. Csak drágább, mint egy ugyan annyit tudó AMD-s társa.
Egyébként az I7-es csúcs procit nem fogja verni az AMD, maximum csak akkor, amikor az Intelnek már van még jobb procija, amit megint csak nem fog megverni soha.
Nekem van AMD is, Intel is, személy szerint én mióta van AMD-m Intel párti lettem.
az amd legdrágább procija is 40 ezer körül van, míg az intelnek van kétszerannyiért is
azonos árért az amd erősebb
amóta megvettem az utolsó amd procimat(inkább apu), egy a10-5800k-t, azóta erősen amd párti vagyok
"De most akkor Intel vagy Amd ? "
Milyen szempont alapján. Csak pl x86 magok erőssége alapján Intel, de van ahol meg az AMD tiporja porba.
"Szar amúgy az AMD ? Mert sok youtube videós leszólja az Amd-t hogy nagyon melegednek meg ilyenek."
A YT-s videósok többségénél azt is meglehet kérdőjelezni az átlag intelligencia szintet megütik e... az intellel meg jelenleg nagyobb melegedési problémák vannak.
"Érdemes platformot cserélni, vagyis Intelre lecserélnem az Amd-t?"
A mostanit ha igényed tarja már igen, de nem feltétlen intelre. Ez már felhasználás és keret függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!