Mi a véleményetek/tapasztalatotok ezzel a processzorral kapcsolatban?
AMD Phenom II X6 1045T 2.70GHz AM3 BOX
Megérné-e egy ilyen? A válaszokat előre is köszönöm!
Ennyiért FX-6300-at vegyél.:
Ez modernebb és kicsit erősebb.
Egyébként használtan 20 körül jó vétel a 6 magos Phenom (főleg az 1100T 3.3Ghz)
Az a problémám, hogy vennék én 6 magos FX-et de sajnos az lapom nem bírná csak a Phenon-t. Gamernek elmenne és kihajtaná mondjuk ezt: ASUS HD7990-6GD5 HD7990 6GB GDDR5 PCIE
Dehogy, esélytelen, max. egy 7950 esetleg 7970-et hajt ki, azt is csak minimum FullHD-ban, alatta nem.(mármint az FX, a Phenom jóval gyengébb)
Egy 265.000Ft-os kártyához illene egy i7 3770 vagy egy 4770.
Nekem is ilyen procim van, maradjunk abban hogyha am3+-os lapom lenne akkor már rég fx6300 -at használnék, de hogyha ilyen lapod van akkor inkább 1090t-t vegyél(már nem kapni)
Amúgy én is most tervezem a fullhd-t és mellé egy erősebb kártyát, amúgy a boltokban csak BE-t kapni amit mindenféle nehézségek nélkül 3.2Ghz-re fel lehet húzni, úgy meg már kihajtja a 7950-et is, persze fullhd-n, én nagyon jól megvagyok vele, teljes mértékben tudok játszani is, nem kell szidnom hogy ez meg az miért akad, max a kártyám miatt(6570 ddr3), szóval olyan lapba csak ajánlani tudom.
Hogy egy 7990-et elbírjon igen.
A többi komponens, hogy jó legyen 7990 mellé és arányos is legyen, kb. 250-300.000Ft-ba fáj.
De felesleges egy ilyen kártya. Egy 7950 is óriási teljesítményt nyújt.
Miért akarsz mindenáron 250.000-es VGA-t venni?
Igazából nem akarok 250.000 Ft-os videókártyát csak úgy kérdeztem. A lapom (MSI 880GM-E41) am3-as de a gyártó nem írja, hogy támogatná az FX-eket néztem lapot aminek a típus száma között ez volt a különbség 880GMS-E41 (FX)! Kevesebb RAM fért bele meg még pár apróság és új alaplapot venni nem akarok! Ami most van alaplapom abba félek venni FX-et mert nem tudom, hogy esetleg a processzornak lesz majd valami baja vagy az alplapnak. :/
Úgyhogy nem tudom esetleg valaki tudna valamit ezzel kapcsolatban mondani, hogy vegyek-e bele vagy ne mert esetleg nem kapna elég feszültséget ilyesmi! Köszi az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!