Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Epson c48-as nyomtatóm mindkét...

Epson c48-as nyomtatóm mindkét gombja felváltva villog, mit csináljak, hog újból tudjak nyomtatni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 17:48
 1/4 Jenci ***** válasza:
És milyen hibaüzenetet ír ki?
2009. okt. 27. 18:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Valami olyasfélét, hogy a nyomtató belső alkatrészeinek lejárt az élettartama.
2009. okt. 27. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Idézek:

,,Az SSC Service Utility nevű programmal. A Protection counter menüpontban megnéztem az aktuális értéket.

Ezután a menüponton belül belül a Reset segített. Természetesen nem törődtem a súgóban talált figyelmeztetétessel, miszerint: �Do not reset protection counter if You didn't replaced ink pad! This can cause ink leakage and, as result, head damage!� Nem tudom, mi az a tintapárna, de sejtem, hogy sokba kerülne.

Azóta a nyomtatóm a régi."

Nekem is működött C43SX-szel

2009. okt. 27. 18:43
 4/4 Jenci ***** válasza:
Aha,gondoltam.Nos ilyenkor a nyomtatót úgymond resetelni kell,mert a belső számlálója megtelt.Vagy elviszed szervízbe vagy letöltöd ezt: [link] és megpróbálod a számlálót nullázni.
2009. okt. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!