Használt számítógépek? Melyik lenne jó?
Számítógépet szeretnénk venni majd a jövőben,de mivel nincs sok pénzünk így csak használtat tudunk venni.Az lenne a kérdés ,hogy az alább belinkelt gépekből melyik lenne megfelelő HA:
internetezésre
régebbi játékokra,ez alatt értsd azt,hogy max az NFS Prostreetig (a fölötti játékok nem érdekelnek)vigye szaggatás nélkül....
Ehhez milyen feltételek kellenek ?
Tudom,hogy mostanában mindenki azt mondja ,hogy inkább rakj össze egy számítógépet,csakhogy nekünk nincs 100 ezer forintunk sajnos.
Minden tanácsot szívesen fogadok ezzel kapcsolatban !
Ezekből melyik az amelyik kapásból kilőve ?
Aki csak tud ,az kérem segítsen ! Köszönöm :)
Mind kapásból kilőve, sokkal kevesebbet érnek, mint amennyiért árulják.
Méh hogy GAMER...
Hardverapro.hu-n nézelődj, ott ezek min. 50%-kal olcsóbbak. Ott reálisak az árak.
Úgy mindegyik kilőve.
Mivel az első konfig 57k, ezért ínkább így:
AMD A4 5300 processzor 36 hó gar.
1 db 11,381 Ft
Asrock FM2A75M-DGS alaplap 24 hó gar.
1 db 14,201 Ft
FSP FSP350-60APN 350W Active PFC 80+ táp 48 hó gar.
1 db 8,576 Ft
Samsung 4GB DDR3 1600MHz memória 24 hó gar.
1 db 8,291 Ft
Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez 24 hó gar.
1 db 11,670 Ft
XDL Basic X-01 fekete-vörös ház 12 hó gar.
1 db 3,728 Ft
Összesen: 57,847 Ft
(pcx.hu)
Azok a gépek istentudja milyen gagyi táppal vannak felszerelve, amitől bármikor tönkre mehet a gép.
Amit írtam, az a későbbiekben bővíthető erősebb procival,videokártyával,több rammal egyszóval mindennel.
Inkább így venném.
Te se értessz a gépekhez..
Ha megnéznéd a linkelt első gépben sincs, mert a processzorba van integrálva (APU).
Megjegyezném, hogy pont ilyen APU van abban a konfigban is :).
Szóval feltételezzük,hogy az elsőt választanám,akkor mekorra táp kéne bele ?
Egyébként nem hittem volna ,hogy ilyen gyorsan jön válasz,úgyhogy nagyon köszönöm ! Mindenkinek ment a zöld pacsi :D
További gondolatmenetek is várok,ha még van !
De ember, az használt gép, amit összeraktam abban 100% minőségi alkatrészek vannak (na jó, a ház nem valami komoly de a linkelt se jobb...) garanciával,újonnan és még olcsóbban is jött ki mint a linkelt...
Lefogadom, hogy abban a gépben egy gagyi HKC/Codegen/Akyga táp van, valami jó f*s tápellátású a55 lappal megspékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!