Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul újra a gép?

Miért indul újra a gép?

Figyelt kérdés
Én a processzorra gyanakszom, mert kicseréltem egy másikra, és (pasztáztam, normálisan, kitakarítottam mindent) elindítom a gépet, azt írja hogy állítsa be a BIOS-ban. És átugrom akkor úgy mint a másik CPU-nál játszok egy darabig és kikapcsol a gép. Mármint a gépen a ledek világítanak, és a hűtőventillátorok is pörögnek. A CPU: Intel Genuie 2.66 Ghz
2013. aug. 11. 21:21
 1/4 pinkpancser ***** válasza:
Nem kéne átugrani, hanem be kéne állítani, mert jobb az a gépnek.
2013. aug. 11. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de nem tudom hogy mit? Egyébként ha állítok bármit nem tudom elmenteni, mert ha rámegyek hogy Save and exit akkor y és entert nyomok és lefagy a gép.
2013. aug. 11. 21:41
 3/4 pinkpancser ***** válasza:
Ha nem ugyanolyan a proci akkor lehet baj a különböző beállításokból. Lépj be a biosba és töltsd be a defaultot. Akkor már kéne tudnod menteni. Aztán meg lehet alaposabban beállítani (guglin meg tudod nézni a proci/ram adatait).
2013. aug. 11. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Betöltöttem a Defaultot és úgysem megy a mentés. o.o Rendben akkor utánna nézek Google-n.
2013. aug. 11. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!