Miért indul újra a gépem játék közben?
Figyelt kérdés
Mostanság elkezdte a gépem, hogy mikor elindítok egy játékot újraindul.Kb negyedig újraindulás után faszán viszi a játékokat egész nap akár(Vagy fekete kép no signal szöveggel vagy ilyen pirosas,sárágs ''rácsos'' kép)A legújabb videókártya frissítés van a gépemem és a DirectX is frissítve van. Tápom egy Corsaiw VX 550W-os. Videókártay: ATi rdeon HD 4870 512mb. A port is kiszedtem/kifújtam gondosan a VGAból.#Újraidnulás
2013. júl. 30. 14:02
1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem elírni, Ati catalyst 13.1-es frissítés van fent.
2013. júl. 30. 14:03
2/3 halalfalo válasza:
Nekem kb. 4 éve volt ilyen bajom, akkor a RAM-mal volt baj.
Esetleg próbáld ki a RAM-ot más gépben.
Minden játéknál ugyanez van, vagy csak egynél? Lehet, hogy az a játék túl erős a videókártyádhoz, nézd meg a gepigeny.hu-n. Mert pl nekem a TF 2 túl erős a vacak integrált videókártyához, úgy vagyok mint te: 3-dik, 4-dik próbálkozásra elindul és szaggatás nélkül megy vagy 150fps-sel, és egy 200MB-os integrált vackom van.
3/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma a biost kellett frissíteni az alaplapom hivatalos oldaláról kézileg.:9 De azért köszönöm a gyors segítséget!
2013. júl. 30. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!