Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mivel szabad egy laptop...

Mivel szabad egy laptop kijelzőt letörölni?

Figyelt kérdés

Típusa: LED BrightView kijelző

Eddig szemüvegtörlővel tisztítottam, de megyek nyaralni és szeretném a különösen szép lenne.

Lehet valami tisztítószert használni, vagy marad a szemüvegtörlő?

Köszi a választ.

2013. aug. 11. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasznalhatsz szerintem egy kis ablakmosot, en is szoktam, csak ne a kepernyore fujd kozvetlenul hanem a Szilviara, es ugy torold le vele. Szep lesz. De szerintem a szemuvegtorlo is mindent lehoz ha lehelled folyamatosan a kepernyot.
2013. aug. 11. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Idézet egy LCD-monitor kézikönyvéből:

"Húzza ki a monitor tápkábelét, ha kissé nedves kendővel kell megtisztítania. A képernyő felületét száraz ruhával

le lehet törölni, ha a tápfeszültség ki van kapcsolva. Azonban soha ne használjon szerves oldószereket, mint

például alkoholt vagy ammónia alapú folyadékokat a monitor tisztítására."

Forrás: [link]

Egy másik:

"Tisztításkor

A monitor kijelzőjének tisztítása előtt húzza ki a monitort.

Enyhén nedves (nem vizes) ruhát használjon. Ne fújjon aeroszol típusú tisztítószert közvetlenül a képernyőre, mert a túlzott mértékű nedvesség áramütéshez vezethet.

A készülék tisztításakor húzza ki a tápkábelt, és a karcolások elkerülése érdekében a tisztítást puha ronggyal, óvatosan végezze.

Ne használjon a tisztításhoz nedves ruhát, és ne permetezzen vizet vagy más folyadékot közvetlenül a készülékre. Ez áramütésveszélyt okozhat.

(Ne használjon vegyszereket, mint pl. benzint, oldószert vagy alkoholt.)

Permetezzen vizet 2-4 alkalommal egy puha rongyra, majd azzal tisztítsa meg a készülék elülső keretét. Mindig ugyanabba az irányba töröljön a ronggyal. Túl sok nedvesség foltosodást okozhat."

Forrás: [link]

2013. aug. 11. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

" Hasznalhatsz szerintem egy kis ablakmosot"

Azzal inkább óvatosan - van ami oldószert (például alkohol) vagy savat (ecet) tartalmazhat!

2013. aug. 11. 12:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor inkább maradok annál, köszönöm! :)

Ment a zöld.

2013. aug. 11. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
A nővérem úgynevezett Brillen Putztücher (ejtsd: brillen puctüher) enyhén nedves törlőkendővel szokta törölgetni a szemüvegjét, telefonját, és laptopját. Szép lesz a képernyője és semmilyen folt nem lesz rajta.
2013. aug. 11. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!