Hogy tudnám letörölni a Windows 8-at a laptopomról?
Szia!
Simán berakod a telepítő dvd-t, újraindítod, és elkezded telepíteni. Csak majd ott, ahol a lemezt/partíciót ki kell választani, formázd le a meghajtót! (Pontosan fejből nem tudom, hogy hányadik lépés, meg hogy mi pontosan a menüpont neve, de csak megtalálod. Asszem ki kell jelölnöd a partíciót, és speciális beállítások.)
Én is így kezdtem neki, de nem bootol dvd-ről, ha meg windowson belül akarom telepíteni akkor meg unexpected errorral kilép. Most azon dolgozok, hogy kiszedem a vinyót aztán rákötöm az asztali pc-re és ott formatolom, mert elvileg azért nem megy rá a win 7, mert a win 8 új vinyó formátumot használ, amivel a win 7 nem tud mit kezdeni. :I
Azért kösz.
A W8 telepítő egy rejtett partíción van, nem tudom, meg lehet-e kerültni. Én azt tapasztaltam, hogy bármilyen más oprendszert kezdesz el telepíteni, a rejtett partíción lévő oprendszer valahogy mindig kiüti a másik telepítését.
Amúgy a W8-ban ott van a W7 teljes asztala és funkcionalitása, ne használd az új felületet.
Nekem beletellett 1-2 hétbe, mire mindent megértettem, és most már nem állnék vissza W7-re. Egész egyszerűen unalmas lenne már a 7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!