Macbook Air velemenyek?
Nem rossz kis netbook. Netezni, filmet nézni, esetleg képet szerkeszteni jó.
Én nem szeretem az op. rendszerét (Windows párti vagyok), meg amúgy is az az Apple céget sem szeretem, mert minden termékük túl van árazva (kivéve az iPod, egy olyan jöhet ajándékba :D)
ha van rá pénzed vedd meg. ha nincs csak nyögvenyelősen akkor vegyél mást.
brutális az ára, nem ér annyit, 3 hónap és megunod, olyan lesz mint a többi notebook. semmi értelme
Első vagyok.
330k-ért egy k***a jó gamer laptopot lehet venni.
Ehhe, a szokásos apple-hater társaság rácuppant a macbookkal kapcsolatos kérdésre. Kérdező: az Air eszméletlen jó és minőségi laptop. Ha bejön az osx, akkor egyértelműen jó választás.
(egyébként aki osx-et használ, mint pl én is, szinte fáj windows elé ülni..)
Air hátránya: nem bővíthető sem a ram, sem az ssd. Illetve utóbbi csak jó drágán.
Aki meg gamer laptopot javasol a 11" mba helyett.. eszetlen.
Egyébként meg nincs alternatívája az air-nek, a samsung, acer és még talán az asus is próbálkozik hasonló ultrabook létrehozásával, de valamiben mindig kompromisszumot kell kötni.
Kérdező: a 13"-os air is jó gép ám.. miért pont a 11"-es kell? Mire használnád:
tegnap 16:55
Az SSD-t tudod bővíteni. Lehet hozzá kapni igaz, hogy egyedi csatlakozók vannak hozzá.
Bár én nem 11-est bővítettem.
A 13-asból a retina nem ér annyival többet, főleg mert erőlködik a nagy felbontás miatt. A 13-asból is az Air a jobb választás. A sima 13-asnak meg kisebb a felbontása, mint az Airnek jóval nehezebb és vastagabb is, mint az Air.
De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!