Az új apple macbook air-ről vélemények?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy Augusztusban kijön a legújabb air, azt készülök megvenni. Olyanoknak a tanácsát kérem, akiknek apple gépe van. Mi a véleményetek, tapasztalatok ezzel kapcsolatba. (Ne haragudjon meg senki, de olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy: drága, csak villogni lehet vele stb... Ezt általában azok írják akik nem értenek hozzá) Valódi tapasztalatok érdekelnének.2011. jún. 28. 15:32
1/3 anonim válasza:
Nagyon hasznos az Air. Semmi szükség a cd lehátszóra, úgyhogy tökéletes a hordozhatóság szempontjából. Nekem 2. generációs Air-em van, és nagyon szeretem...
Csak ajánlani tudom. Honna kaptad az infót? Márminthogy augusztusban jön?
2/3 anonim válasza:
"Csak ajánlani tudom. Honna kaptad az infót? Márminthogy augusztusban jön?"
pl appleblog.blog.hu, meg macbeszeljuk.com-on is írtak sejtéseket.
3/3 A kérdező kommentje:
Én az Apple márkaboltban kaptam ezt az infót Pesten. Mondták, hogy ha sulikezdésre szeretném akkor várjak vele Augusztusig, mert akkor jön ki az új, az már magyar nyelvű lesz, meg a proci is jobb lesz benne.
2011. jún. 28. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!