Megéri a pénzét ez a laptop?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm adná oda nekem a laptopját!
A típusa:Hp Pavilion dv7-1017eg,és kb.2 éves!
Szerintetek?
2013. aug. 9. 19:53
1/10 A kérdező kommentje:
Éppen a fontosat hagyom ki!70 ezret kérne érte!
2013. aug. 9. 19:54
2/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy az új ára 210 ezer ft volt.
2013. aug. 9. 19:57
3/10 A kérdező kommentje:
laptop,notebook,hardver
2013. aug. 9. 20:55
4/10 anonim válasza:
Igen, nagyon is. Most is a dv7 család olyan 250 körül mozog...
5/10 A kérdező kommentje:
Azt is mondta,hogy a videókártya is cserélhető benne!Igaz ez?
2013. aug. 9. 21:51
6/10 anonim válasza:
Vannak laposok, amelyeknél lehet. Lehet ennél is, most nem tudom..., de szerintem ez lényegtelen. Jó gép és annyi.
Tisztességes árajánlat.
7/10 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam!Igazából most is erről írok,pár nap múlva fizetem ki,addig tesztelem.Nagyon jó kis gép egyébként,de azért megkérdeztem,mert azért egy régi baráttal se szeretnék ezentúl rosszba lenni,mert átvágott!Megértetek?Az egyedüli az akksi,1-1.5 órát bír,de 10 ezerért lehet kapni hozzá.Ja,és köszönöm a segítséget!Üdv!
2013. aug. 10. 01:02
9/10 A kérdező kommentje:
Ja,és ment a zöld kéz is!:)
2013. aug. 10. 23:21
10/10 A kérdező kommentje:
Hát végül is nem vettem meg!Mert egy kicsit sokalltam érte ennyit(amit informatikus ismerőseim is alátámasztottak),+ugye lejárt garanciájú volt a gép,és egy sokkal erősebb,és új lenovo laptopot már 115-ért tudok venni újonnan,amihez minden papír,garancia is jár,igaz nem olyan hangminőséggel,17 inch helyett,15'6 inch,nem blu ray olvasóval,meg nem olyan nehéz,de ezeket túlélem,lényeg,hogy új,és könnyű legyen,de azért erő is legyen benne,és garancia is legyen rá!
2013. szept. 11. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!