Megéri megvenni? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Laptop vásárlás előtt állok, véleményt szeretnék kérni Tőletek, megéri-e megvenni? munkám miatt hordozhatóság szempontjából kötelező lenne. De nem vetném meg a játszás mint kikapcsolódás funkciót xD
ez lenne:
Válaszotokat is előre köszi. Legyetek szívesek normális válaszokat adni érvekkel-ellenérvekkel.
2013. júl. 14. 19:46
1/5 anonim válasza:
elég korrenkt gép, alkalmas játékra is. egyetlen ellenérvem, hogy nekem nincsen ilyenre ennyi pénzem :D
egyébként alkalmas játékra is
2/5 anonim válasza:
választék van bőven csak a pénzed szab neki határt. Ilyen árkategóriában rosszat nem lehet venni.
3/5 anonim válasza:
Én személy szerint nem vennék ilyen drága gépet még ha ki is lennék tömve pénzel rendesen. Ennél szerintem lehet olcsóbban is a célnak megfelelő jó gépet találni. Ez az én magánvéleményem.
Amúgy minőségi jó gépnek tűnik, nem lőhetsz vele nagyon mellé szerintem.
4/5 A kérdező kommentje:
áruhitelre veszem :).. mentek zöld kezek :)
2013. júl. 14. 20:15
5/5 anonim válasza:
Ha lenne ennyi pénzem azonnal megvenném. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!