SOS! Mondanátok véleményeket?
Figyelt kérdés
Kaptam egy nagyobb összeget valakitől, pontosabban 1200000 forintot, és ezt le kell vásárolnom vasárnapig. most nem részletezném hogy honnan van, és miért kell elköltenem. Költhetném másra is, de én most gépet szeretnék.2013. aug. 9. 16:56
11/33 anonim válasza:
Én nem ajánlom a HD7990-t. Erősebb is, és olcsóbb is, ha két darab 7970et raksz bele..
12/33 anonim válasza:
amit én írtam kicsit erősebb 4 gtx 780nal porrá aláz mindent :D
13/33 anonim válasza:
Őőőőő.
Én vennék egy konfigot magamnak 400 ért a jelenlegi csúcs kategóriából, és 800 ért egy még "jobbat" és a második konfigot utána szétbontanám és eladnám :).
14/33 anonim válasza:
De amugy tényleg honnan van és miért kell vasárnapig elkölteni?:D
15/33 A kérdező kommentje:
Benne van az APEH, (meg egy "kisebb" szabálysértés) többet nem szeretnék mondani. Én inkább amd-s vagyok videokártyában. Prociban inteles.
2013. aug. 9. 17:28
16/33 anonim válasza:
de nem éri meg mivel 7990 nem sokkal erősebb a gtx 780nál és
780 ból belefér 4 db :D
17/33 A kérdező kommentje:
Meg kellene valami gyorsabb net. Pesti vagyok.
2013. aug. 9. 17:31
18/33 anonim válasza:
Fura dolog ez az apeh... nem pénzt mosol véletlenül? :D
Na mindegy, nem érdekel + a tudatlanság áldás.
</off>
Menő headset?
Csillivilli beszélő plexiház ablaktörlővel?
Nem akarsz 2 videókártyát és akkor duálba nyomják a blekopszot 400 efpéessel?
Háttértárnak meg akkor RAID tömböt is építhetnél, folyamatosan backupolná a... kitudja milyen fájljaidat.
Kormány, pedál?
Valami játék eredetiben?
Office csomag? PS? Modellező szoftver?
19/33 anonim válasza:
vagy küldesz nekem 2 kilót és egy misiből veszel gépet :DDDDD
20/33 A kérdező kommentje:
Egy kormány nagyon jó lenne, mert imádok vezetni. Fegyveres játékokat is nagyon szeretem.
2013. aug. 9. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!