Mitől van az, hogy a gépem csak úgy "kikapcsol"? :O
Már jó pár hete kezdődött, hogy csak úgy újraindult a gépem.
Felhívtam a szerelőt, el is jött, aki semmi bajt nem talált a gépben/gépen.
Viszont azóta már, nem csak újraindul, hanem ki is kapcsol, de ezt is úgy hogy nem dolgozik a gép se semmi, de az egér világít tovább a gépen is a gombok, meg az USB csatlakozó ledje is világít tovább, és csak hátul tudom lekapcsolni a gépet:S
Általában netezés és msn-ezés közben "kapcsol ki".
A szerelő már 2szer is átnézte a gépet és azt mondta túl sokat gépezek. Ma 4szer csinálta ezt, pedig csak 1 órát használtam a gépet:S
Az igaz, hogyha leveszem a gép oldalát meg fog ez szűnni ez?
Kérlek segítsetek! =)
Még anyit kérnék, hogyha tudtok segíteni, akkor érthetően írjátok le, ugyanis olyan jól nem értek a gépekhez. Köszi előre is.
sztem a tápegységgel van a gond.
nekem is ezt csinálta, egyre gyakrabban kapcsolt ki, aztán egyszer már be sem tudtam kapcsolni.
szerintem csak simán rosszaa bekapcsoló gomb
nejem is ezvolt csak fordítva tehát magától bekapcsolt..
lehúztam a kis vezetéket az alaplaprór és azóta csavarhúzóval kapcsolom be... de azis lehet hogy nem megy a proci vagy vidkari hűtőd és egy idő után túlmelegszik.. :D
háát a szerelő faterral kitakarította a gépet szal nemhiszem hogy az lenne a baj :S
de nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat és a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!