Egyszer csak kikapcsol. De miért?
Szal a van, hogy van nekem egy gépem, ilyen alaplappal:
És van egy ilyen tápom:
Mostanában rászokott arra, hogy egyszer csak kikapcsol mindenféle figyelmeztetés nélkül, én meg visszakapcsolom, gondol egyet megint, és megint kikapcsol. Ezt már 2 napja csinálja. A kikapcsok változatosak, van Windows töltés közben, vagy mikor netezek, vagy játszok, vagy épp filmet nézek...
Szerintetek ez táp vagy alaplap probléma?
Valószínű a silány táp hibája, amit akkor is lecserélnék, ha nem az okozza a hibát. Vegyél valami minőségit, pl:
Nézd meg CPUID hwmonitor nevű programmal a venti fordulatát és a hőfokokat. Írd le ezeket nekünk.
Nézd meg a feszültségszinteket is ugyanott.
Egyszerűbb ha készítesz a képet és belinkeled ide:)
Tess, am nem hiszem, hogy túlmelegszik, én már egész másfelé gondolkozok...:)
Ez egy AeroCool V-Touch Pro ház, és sztem az van, hogy a vinyó tápkábelét nagyon megnyomja a ház oldala ferdén, rosszul csatlakozik... Azért tippelek erre, mert levettem a ház oldalát, és megy mint a karikacsapás. Az előbb megint elkezdte, mindig a Win töltésének elején, levettem a ház oldalát (azt a 40cm-es ventit, és most nem áll le.
Attól nem lehet?
Nem, tévedtem... Mégsem attól van, már megint csinálta.
Kicsit nézelődtem... Lehet hogy alaplap. Így a gépemnél a tápcsatlakozót a házba kell bedugni, és a házét kell az alaplapba. Kipróbáltam, hogy kapásból az alaplapra dugom. Bekapcsolás nélkül azonnal elindult, csak kép nem volt.:)
Visszadugtam, és most megint megy.
Az a baj, hogy elég egy reset, és megint nem fog menni...:S
Ez táp lesz, nem?
Akkoriban nem tűnt rossz választásnak...
Teszt is volt erről a SuperSilent sorozatról, valamelyik magyar oldalon.
Sőt, tényleg semmi bajom nem volt vele, egész idáig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!