Az asus monitorok attól hogy ilyen olcsóak még jó a minőségük?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 07:27
1/8 anonim válasza:
VW195D 19-es Asus monitor másfél éves, semmi baja sincs, nem is volt soha. Három év garanciát adtak hozzá.
2/8 anonim válasza:
T. előttem szóló! Kaptál-e hozzá magyar nyelvű kezelési leirást? Mert én nem, és nagyon kellene, hogy tudjam használni az alul lévő gombokat!
3/8 anonim válasza:
Kaptam nyomtatva, de a beállításokat a netről kellett levenni: [link]
4/8 anonim válasza:
Első vagyok: nem kaptam semmit, de teljesen nyilvánvaló, hogy a szineket, a kép méretét (alul-felül, két oldalt) stb. ott lehet beállítani. A többi beállítást a neten néztem meg (ideális képméret) [link]
5/8 anonim válasza:
Megvallom őszintén én a MAGYAR nyelvű kezelési leirásra hegyeztem ki a kérdésemet.A megadott linken ennek nyomát sem tudom felfedezni, de ettől függetlenül, ha leirnátok részletesen az egyes gombok mit tudnaki, hálás lennék érte.Azt például hogyan kell beállitani,hogy a kör az KÖR legyen? Meg a többieket is, szin stb.
6/8 anonim válasza:
Itt vagyok, megvan a nyomtatott füzet (sok nyelven, magyarul is), rajzokkal illusztrálva. Jobb oldalon alul a gombok, balról jobbra: 1. Splendid mód gyorsgomb, 2. Csökkentés/hangerő gyorsgomb/3. Menű gomb/4. Növelés/fényerő gyorsgomb/5. Üzemkapcsoló gomb. Hátul: 1. Audió bemeneti csatlakozó, 2. Tápcsatlakozó aljzat, 3. DVI port/4. VGA port.
Erre gondoltál? Egyébként másfél éve a Saturnban vettem.
7/8 anonim válasza:
T.12:35--én az előtted lévő vagyok (00:08)Az én monitoromban nincs hangszóró, igy nem értem a hangerő gombot.Ha lennél szives elküldeni a beszkennelt oldalakat,- a rajzok miatt,- nagyon megköszönném.
8/8 anonim válasza:
Ezen minden van, úgy látszik, a tied más típusú. (Asus 195 széria sokféle lehet). De az az igazság, hogy nem használom ezt az Audió csatlakozót, fülesem van, hangszóróm nincs. Szkenner sincs, de megpróbálom megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!