Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az asus monitorok attól hogy...

Az asus monitorok attól hogy ilyen olcsóak még jó a minőségük?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 07:27
 1/8 anonim ***** válasza:
VW195D 19-es Asus monitor másfél éves, semmi baja sincs, nem is volt soha. Három év garanciát adtak hozzá.
2009. okt. 26. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
T. előttem szóló! Kaptál-e hozzá magyar nyelvű kezelési leirást? Mert én nem, és nagyon kellene, hogy tudjam használni az alul lévő gombokat!
2009. okt. 26. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Kaptam nyomtatva, de a beállításokat a netről kellett levenni: [link]
2009. okt. 26. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok: nem kaptam semmit, de teljesen nyilvánvaló, hogy a szineket, a kép méretét (alul-felül, két oldalt) stb. ott lehet beállítani. A többi beállítást a neten néztem meg (ideális képméret) [link]
2009. okt. 26. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Megvallom őszintén én a MAGYAR nyelvű kezelési leirásra hegyeztem ki a kérdésemet.A megadott linken ennek nyomát sem tudom felfedezni, de ettől függetlenül, ha leirnátok részletesen az egyes gombok mit tudnaki, hálás lennék érte.Azt például hogyan kell beállitani,hogy a kör az KÖR legyen? Meg a többieket is, szin stb.
2009. okt. 27. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, megvan a nyomtatott füzet (sok nyelven, magyarul is), rajzokkal illusztrálva. Jobb oldalon alul a gombok, balról jobbra: 1. Splendid mód gyorsgomb, 2. Csökkentés/hangerő gyorsgomb/3. Menű gomb/4. Növelés/fényerő gyorsgomb/5. Üzemkapcsoló gomb. Hátul: 1. Audió bemeneti csatlakozó, 2. Tápcsatlakozó aljzat, 3. DVI port/4. VGA port.

Erre gondoltál? Egyébként másfél éve a Saturnban vettem.

2009. okt. 27. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
T.12:35--én az előtted lévő vagyok (00:08)Az én monitoromban nincs hangszóró, igy nem értem a hangerő gombot.Ha lennél szives elküldeni a beszkennelt oldalakat,- a rajzok miatt,- nagyon megköszönném.
2009. nov. 1. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezen minden van, úgy látszik, a tied más típusú. (Asus 195 széria sokféle lehet). De az az igazság, hogy nem használom ezt az Audió csatlakozót, fülesem van, hangszóróm nincs. Szkenner sincs, de megpróbálom megoldani.
2009. nov. 2. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!