A monitorok mennyit fogyasztanak?
Hogy sok vagy nem azt neked kell eldöntened, ha tudod gond nélkül fizetni a számlát akkor nem gond de ha nem akkor gond.
Megnézheted hogy mennyire tekeri a TV az órát meg azt hogy egy hajszárító hogy tekeri, a különbség látható.
Elég nagy a szórás monitoroknál és TV-knél is.
Van olyan 19"-os Acer LCD monitor, ami csak 10W-ot eszik.
A 32"-os Samsung TV-k elég keveset fogyasztanak, pl. a C650 50-80W közé beállítható, egyéni ízléstől függően. A magasabb háttérvilágítás sokat elvisz.
Nekem az van beállítva a gépen hogy ha egy percig nem nyúlok hozzá, akkor bejön egy fekete háttér (ez a képernyőkímélőm) és ha hozzányúlok, akkor vissza is jön azonnal a kép.
Ilyenkor kevesebbet fogyaszt (és kb. mennyivel)? Végül is csak egy fekete háttér van ilyenkor.
Hát nem tudom de mintha azt olvastam volna hogy a fekete háttérrel eszik többet mivel ez a képernyőt kíméli nem a pénzedet.
VOLTCRAFT ENERGY MONITOR 3000 ENERGIAFOGYASZTÁSMÉRŐ Ezzel meg tudod nézni igaz a conrados változat egy picit drágább de hasznos kütyü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!