Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Magamat egy átlagos felhasznál...

Magamat egy átlagos felhasználónak tartom nem szoktam egyéb mást csinálni csak netezni meg filmet nézni +GTA4 a kérdésemet a logoutról másolom?!

Figyelt kérdés

Szóval ne nevessetek ki ha hülyeséget kérdezek sőtt nem is tudom, hogy jó helyen járok e de , hogy van az pl, hogy A (c)- meghajtó 36.7 GB-os és ha belemegyek a c meghayltó könyvtárába a program files- al az internetes mentésekkel a dokumentumokkal a letöltésekkel a windows-al szóval az összes mappát ha összeszámolom akkor van cakkom-pakk 22GB foglalt terület és 800 megabájt szabad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akkor hovatünt az a csaknem 14GB hova:????????

és ez ugyanugy van a másik partición is ??? egyszerűen nem tudom felfogni !!

légyszives segitsetek mert nagyon kellene az a 14 GB-t

JA és egyébként van valami programom és az azt mondja , hogy a winchester 100% osan jó meg az életartam is ugyan annyi szóval az nem lehet , hogy szektor hibás vagy mi!?

2009. okt. 25. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak számodra nem látható rendszerfájlok is, azok foglalják a maradék helyet.Így helyes érték az a 22GB foglalt lemezterület.Nincs baja a vinyódnak.
2009. okt. 25. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Nézd meg a sajátgép, C, /jobb egérgomb/ tulajdonságok.

Még meglepőbb számadatokat találsz, a windows másképp számolja az adatokat.

1 informatikus

2009. okt. 26. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!