SOS please fél éve nem tudom használni a laptopomat mert nem tudom mit kell bele venni?
a memóriával van baj ,túl kevés már egy képet sem tud megnyitni ami a gépen van mert nincs elég hely,a netet pedig abszolut nem lehet használni már. tegnap töröltem egy zenét és akkor megnyitotta a képeket. Írom a gép adatait:
HPQ NB HP 650
HD Celeron B820 1,7 GHz ,2GB ,500 GB
Tudnátok segiteni mit ,milyen memóriát kell bele venni?
köszönöm!!
és az drága bele?
nem tudom mit törölhetnék még mert szinte semmi nincs rajta,se egy játék
viruskereső van + media lejátszó + egy adoba acrobat
lehet az a baj hogy windows 7 fut rajta?
köszönöm a segítséged ment a plusz!
mutatok róla egy képet ,most töröltem az adobe reader-t de igy se nyertem sok helyet és én nem látok ezen D meghajtót:S
Egyébként néztem rajta filmeket elég sokat régebben de online tehát nem töltöttem le egyiket se akkor kezdte kiirni nekem hogy nincs elég memória szabadítsak fel
hát ott a képen én 10gigát látok, ennyi az összes vinyód?!? vagy csak ennyi van leformázva és partícionálva?
vidd szervízbe. ettő jobbat nem tudok mondani ! de felül 500gigát írtál! így szerintem csak le kell formázni+partícionálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!