Miért fagy le folyton a böngészőm ha akkuról akarom használni a laptopomat és netezni szeretnék?
Figyelt kérdés
Csak akkor fagy meg a böngésző ha akkuról használom a laptopot, azt irja ki hogy "a program nem válaszol", utánna felajálja hogy keressen megoldást, várjon a progrma válaszára meg hogy zárja be a programot. Ha hálózatról megy a gép nincs ilyen probléma tökéletesen megy a böngésző, tudok netezni. Csak akkus használatnál van böngésző fagyás. Előssző azt hittem hogy a böngésző programban romlott el valami, böngésző törlése megtörtént. Újratettem a Firefoxot de utánna is ugynúgy fagyott akkuról. Utánna gondoltam kicsrélem a böngészőt, Firefox letöről, Opera felinstalál de semmi javulás. Az Opera is ugyanúgy lefagy ha akkuról megy a laptop és netezni szeretnék. Tippem sincs mi lehet a gond. Kérlek segítsetek. A laptop egy Asus X53K model.2013. ápr. 7. 18:50
1/2 anonim válasza:
Szia!Képzeld nekem is pont Asus X53K van.Nekem nem szokott ilyen lenni.Windows XP-d van vagy 7 vagy 8?Lehetséges hogy az aksival lehet gond.Vagy nem nagyon érzékeli a Laptop az Aksit.
2/2 A kérdező kommentje:
Windows 7-es van fenn a gépen.
2013. ápr. 7. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!