Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért írja a bios hogy ennyire...

Miért írja a bios hogy ennyire meleg a processzorom?

Figyelt kérdés
belemegyek a biosba és hirtelen ahogy bekapcsolom elkezd emelkedni a cpu hőfoka de miután kinyomom a gépet azután megfogom a bordád és nem is meleg ! miért van ez?

2013. aug. 4. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Amit te megfogsz,az semmit nem jelent,nem vagy hőmérő.

Másrészt nem ugyanaz a borda hőmérséklete,mint a CPU magja.

Harmadrészt egyes BIOS-ok csúcsra járatják a procit.

2013. aug. 4. 12:35
 2/4 A kérdező kommentje:
de megfogom magát a procit és akkor se meleg! gigabyte p41-t d3p alaplapom van!
2013. aug. 4. 12:36
 3/4 Hironnad ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy tudod megfogni a procit, leveszed a hűtőbordát, és úgy? Amúgy pasztázd újra, meg javaslom nézd meg programmal, is a hőmérsékletet, pl aida64-el. De az sem kizárt, h a bios hibás, történt már ilyen, akkor egy bios frissítés segít, jah jut eszembe, ha programmal jó, akkor én nem piszkálnám, az h a bios ott hibás értéket mutat, de a gép egyébként tökéletesen üzemel, fagyások, és akadozások nélkül, akkor nem érdemes frissíteni a bisot.....
2013. aug. 5. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:
megoldódott levettem a hűtőt róla újrapasztáztam azóta még a bios ses panaszkodik azthittem h van rajta paszta...
2013. aug. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!