Újratelepítettem a gépet de csak az egyik partíciót találja?
Figyelt kérdés
adott egy 500gb-os vinyó,win7 telepítésnél kettéosztottam egy 30 és egy 460 gb-os partícióra,a 30-asra raktam a win-t viszont nem látja a maradék 460 gb-ot,segítsetek,mit tegyek2013. aug. 3. 19:37
2/5 A kérdező kommentje:
igen
2013. aug. 3. 19:40
3/5 Gábor_79 válasza:
Lemezkezelő látja? Ha igen, akkor csak betűjelet kell adni neki és jónak kell lennie.
4/5 anonim válasza:
A telepítésnél létrehoztad mindkét partíciót, vagy csak a 30 gigásat? (Elég lesz a WIN7 számára 30GB?)
Ha igen:
Start menu-> Számítógép-Jobb klikk->Kezelés->Tárolás-Lemezkezelés
Itt elvileg látszania kell a nem aktív partícióknak is. Itt lehet aktivizálni. (Azt sajnos nem tudom, hogy adatvesztéssel jár-e? Gondolom figyelmeztet, ha igen.)
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült,főleg #4-es válaszának köszönhetően,mentek a zöldek...
2013. aug. 3. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!