Radeon HD7730 hibás vagy mi baja van?
Rendeltem egy HD7730-at,ma jött meg,de valami nagyon nincs rendben vele,játékokat a régi 9600GT-m is jobban viszi,mint ez,pedig a GDDR5-ös verziót vettem,van hogy a játékok csak úgy be crash-elnek,és most el se indul a gép!!
Bekapcsolom,és a Win8 logo után fekete-szürkén villog és nem történik semmi... mit csináljak?
konfig:FSP APN 350W táp
AMD Athlon X2 5400+ 2,7Ghz
3gb ddr2 ram
HD 7730
ja és 13.4-es catalyst van fent...
ja és amit még nem mondtam,hogy MSI Afterburner szerint a Memória órajel 1125Mhz...
Most akkor DDR5-ös? mert elvileg 4500Mhz és afterburner csak az effektív órajelet írja?
1125mhz a videó memória (vram)órajele, effektív órajele 4500mhz.
afterburn-el csak a memória órajelét mutatja, az effektívet nem, de ha beszorzod 4-el akkor kijön.
Hozzá nyúltál az órajelekhez ?
Teljesen nem indul a gép, vagy elindul és pörög a ventilátor a videokártyán és nincs kép ?
ez inkább szoftveres hiba, mint hardveres.
ha van lehetőséged, próbáld ki a videokártyát egy másik gépben, hogy ott mit csinál.
Ha a másik gépben nincs vele probléma, akkor egyértelmű hogy szoftveres hiba.
Catalyst-ott letörlöd akkor is marad a probléma ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!