Tegnap vettem egy PC-t, összeraktuk, beindul, minden ventilátor forog minden alkatrészen, de ha hozzákötöm monitorhoz, nem történik semmi, kiírja, hogy "no signal" és kész. Mi lehet a hiba?
Alaplap: Gigabyte 970A-DS3
Proci: AMD Phenom II X4 965
Videokártya: Gigabyte N650OC-1GI
RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600Hz CL9
"Kispofa75 válasza:..."
nem, nem is letorkolni akartalak
persze a kérdezőnek megpróbáltunk minden infót megadni
ezek után ha nem boldogul akkor vessen magára
azt hiszik ezek a kérdezők hogy távolról minden hardver&szoftver hibát meg lehet oldani
kérdező:
talán nem azt kellet volna csinálni hogy : összeraktuk,
aztán itt sírni, hanem egy szakemberrel össze-rakatni!
semmi gond.
csak már nincs több ötlet
Haveromnak ugyanez volt a baja... szenvedtem is vele mire megoldottam. A videókártyája telepítés nélkül nem adott jelet. Ezért az integrált videokártyáját használtuk majd feltelepítettük a drivert.
De alap próbálozásoknak a következőst csináldhatod:
Vidikari csere (rakd másik gépbe, illetve másik vidikarit használj)
Ramok jól be vannak dugva? Vegyél ki mindent és rakd be újra.
Proci jól be van dugva?
Közbe eszembe jutott hogy 1 éve magamnak raktam össze a gépet. Ugyanez volt a hiba (2 hétig folyamatosan szptam vele!). Bekapcsoltam minden felpörgött de kép nem volt... Visszaküldtem szervízbe az alaplapot, ott derült ki hogy be kellett frissíteni mert nem ismerte fel a processzorom. Nézd meg hogy lehet-e letölteni az alaplapodnak frissítést.
DE MINDEZEK ELŐTT: Proci ki és indítsd el úgy a gépet, ha így van kép akkor biztos hogy alaplap frissítés kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!