Gigabyte MA770T-UD3 memory support lista?
sziasztok
gigabyte oldalán van memory support list de sajnos maximum 2gbos memória van a listán
szeretnék újitani és venni szeretnék 2x4 vagy 2x8 gb memóriát és azt szeretném kérdezni hogy találkozott e már valaki ilyen alaplappal és több memóriával ami nincs a mem support listára irva?
Miután az alaplap 16 Gb memóriát támogat és összesen 4 memória slot van rajta, a 4 GB-os modulokat kezelnie kell.
(Bár ez így csak matek. Tapasztalatom nincs)
Nos. A Samsungból van köztük egy 4GB-is. :)
De! Ez nem azt jelenti, h nem fog működni más RAM-okkal. Csupán annyit jelent, h ezekkel BIZTOSAN működik, mert tesztelték.
Tehát: a hozzávaló DDR3-as RAM-ból max. 4db 4GB-osat tehetsz bele. Ennyit tud címezni az alaplap. 16B max.
azért irtam mert anno vettem 1x corsair 2x4gb ramot és utána meg 2x2gb crucialt is , de mindkettővel csak a gond volt és egy idő után mindenre crc hibát kaptam ezért kénytelen voltam olyan ramot venni ami a mem support listába van irva
de ugye szeretnék többet , csak épp ez olyan sötétbe tapogatózás , ha vennék új alaplapot akkor meg nem lenne pénz ramra
tehát akkor marad a 4x4gb és totó hogy melyik foglalat működik ....
esetleg valaki aki használ 4x4gb memóriát egy ilyen alaplapba? milyen a márkája? vagy pontosabb infó a memoriáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!