Egy drivert nem találok erre. Networking: Integrated Broadcom 5754 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 solution with Remote Wake Up and PXE support valaki tud nekem egy drivert küldeni, akinek ilyen a video kártyája?
Figyelt kérdés
itt egy pontosabb leírás a alaplaprol(nekem ezel a proceszoral van: AMD Athlon™ 64 X2 Dual-core, up to 1MB cache, Cool’n’Quiet Technology, Enhanced Virus Protection, HyperTransport)
2013. márc. 21. 20:09
1/5 bslayer15 válasza:
Ezen az oldalon találod az alaplapodhoz található összes drivert: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
hát nem találtm ott networkos drivereket de azert köszi
2013. márc. 21. 21:05
3/5 BM-Striker válasza:
Ki kell előbb választani az operációs rendszert a listából.
4/5 A kérdező kommentje:
kiválasztottam de ot csak 57XX Gigabit Integrated Controller
van ,nekem meg ethernet kell bár nem tudom ,hogy mi a külömbség de nem megy velük
2013. márc. 21. 22:07
5/5 bslayer15 válasza:
Milyen operációs rendszered van? Ha megmondod, akkor leírom a közvetlen letöltési linket a driverhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!