Nem értek hozzá de vajon ez az amire én gondolok?
Wifit szeretnék használni a környékünkön több is van.
De wifi eszközöm nincs. a(z) T-Plink wirnlees wifi router az jó?
A doboz tartalma:
1db. fehér t-plinkes wifi ruter dupla antennával
1db IC kábvel. ezt dugom a háló kártyába a gépbe a másikvégét pedig a ROUTERBE
1DB. t-Plink telepítő cd és egy motorola adapter.
Ez az eszköz képes arra hogy össze kötöm a géppel és a wifi hálózatra csatlakozzak vele vagy ehez internet kell
? Vagy hogy működik ez? 20 L
Értem. Úgy érzem önök jártasabbak a témában ugyhogy kérek egy tanácsot. van egy használt műszakis bolt.
Ott lehet kapni ilyen wifi-adaptert. Tp.linkes és még antenna és cd is van hozzá, dobozban de garancia, kipróbálni nem tudom. 2000ft. Megvegyem ?
a kommmnetelőnek: Én is csodálkoztam az áron egy kicsit.
Az volt a válasz régi a gép vegyek egy újjat. 25000ft tól már vannak vagy vegyek bele lapot már 39.000.-ft tól.
Hát őm egyenlőre nekem jó a gép, majd ha nyerek a lottón, bár sose lottóztam :)
Mindenesetre simán lehet olyan régi gép, hogy nem kompatibilis vele túl sok minden, de ezt nehezen tudom elképzelni.
Arról a 2000 forintos valamiről meg ki kéne deríteni előbb, hogy adapter vagy router-e, mert meglehetősen nem mindegy, mint azt már írtuk.
El.
És légyszi tegeződjünk már.
Egyrészt ez egy névtelen fórum, másrészt meg 20 éves vagy és az ide írkálók nagy része sem sokkal több ennél...
-Attól függetlenül hogy a portál anonim még a tiszteletet meglehet adni és a tisztelet nem függ össze a korral, nem mindíg de legyen igazad!
Ez az, pontos! = [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!