Nem értek hozzá de vajon ez az amire én gondolok?
Wifit szeretnék használni a környékünkön több is van.
De wifi eszközöm nincs. a(z) T-Plink wirnlees wifi router az jó?
A doboz tartalma:
1db. fehér t-plinkes wifi ruter dupla antennával
1db IC kábvel. ezt dugom a háló kártyába a gépbe a másikvégét pedig a ROUTERBE
1DB. t-Plink telepítő cd és egy motorola adapter.
Ez az eszköz képes arra hogy össze kötöm a géppel és a wifi hálózatra csatlakozzak vele vagy ehez internet kell
? Vagy hogy működik ez? 20 L
Ha a sajátodat akarod hassználni, akkor kell hozzá egy router (amit fentebb írtál az tökéletes) és egy kábeles net előfizu.Ha ez megvan akkor a saját wifidet használod, annyi eszközön, amennyin akarod.
Ha viszont "lopni" szeretnéd, akkor szükséged lesz egy, usb-s wifi jelvevőre ( [link] ).Ezzel rá tudsz kapcsolódni a hálózatokra (ha nincsenek levédve persze :D)
Jujj...
Nagy a káosz.
Mivel szeretnél wifit használni?
Telefonnal? Laptoppal?
3 dolog kell:
-Vezetékes net előfizetés
-Wifi router
-Wifi képes eszköz amivel használni akarod.
Ha ez a három meg van már csak beállítás kérdése.
Amire neked kell ahhoz elég egy USB adapter, vagy egy PCI/PCI-e wlan hálókártya, ami igazából 2-3k-ba kerül.
Aztán a többi már a te gondod, (ingyenes hálózat vagy feltörés)
Bár én is megfontolnám, ha mondjuk egy kávézó felett laknék.. :)
Asztalai számítógépen szeretném használni és nincsen semmilyen eszközöm se internet előfizetésem. Ezért próbálnám ki a wifit. Énb ugy tudtam hogy egy ilyen wifi router kell de az előző kommnetelő szerint usb wifi kell.
Akkor most mit is vegyek, hogy a környékünkön lévő wifi hálózatot használhassam? lopni akarom hogy fogalmazott az előbbi titokzatos egyén
Ha egy routert veszel az nagyon macerás lenne, mivel azok többnyire ha jól tudom csak adni tudják a jelet és nem adni/fogadni (biztosan van ilyen is)
De ezt beállítani sok idő lenne, mindig fel kéne lépni a router oldalára ha hálózatot akarnál váltani. Nem kell router elég az adapter. USB-s a legegyszerűbb, tessék:
Érdemes antennásat venni, azoknak nagyobb a hatósugaruk.
Telepítése kezelése egyszerű: rádugod a gépre, feltelepíted a drivert a hozzá mellékeld kis CD-ről aztán már keresheted is a hálózatokat.
WTF?
Nem router kell neked, hanem egy Wifi adapter.
Bedugod a gépedbe, feltelepíted és használod.
De ha nincs nyitott hálózat semmire nem mész vele.
"15.000ft és egy hét mire megcsinálná"
Ez igen! Tudnak ám élni ezek a PC boltosok...
van ám futamidő, pedig a munka kb. 5 perces..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!