Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az egerem minden nap lefagy...

Tamas243 kérdése:

Az egerem minden nap lefagy de miért? (többi lent)

Figyelt kérdés
van egy USBs egerem szépen dolgozgatok a gépen majd egyszer csak egy windows7 soundot hallok (mikor egy usbt kihuzunk az a hang)és leáll az egér oké kihuzom az egeret és átdugom egy másik USB portba ott megint lehet vele dolgozgatni majd ott is ugyan ez mint előzönél.Az egerem 100%,hogy jó + másik egérel is ezt csinálja,(egyébként a gép nem szokott lefagyni csak maga az egér)válaszokat elöre is köszönöm!

#egér #lefagyás #USB #nincs virus
2013. aug. 1. 23:39
 1/4 A kérdező kommentje:
azt nem említettem,hogy virusirtót futtatam már vagy 100x de semmit nem talált.Illetve mikor leáll az egér billentyüvel ujrainditom a gépet akkor megint mozog ,lehet valami szívos virus amit nem lát semmilyen virusirtó progi?
2013. aug. 1. 23:41
 2/4 soccerway ***** válasza:
probald ki masik usb-ben
2013. aug. 1. 23:49
 3/4 A kérdező kommentje:
nem olvastad el a leirást? már próbáltam van a gépemen kb 6 db mindnél ez játszodik le:bedugom random ideig mukodik ez lehet akár 6 óra is de lehet csak fél óra,és kifagy oká átdugom a 2.-ba ugyan ez ......8
2013. aug. 1. 23:56
 4/4 anonim ***** válasza:
ha másik gépen nem fagy le akkor lehet windows vagy usb vezérlő halt be
2013. aug. 2. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!