Ha folyton lefagy az egerem, az az egér, vagy a gép hibája?
Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 10:21
1/8 anonim válasza:
Ahhoz, hogy ezt megmondja valaki le kéne ülnie a gépedhez. Mindkettő lehet. Próbáld meg letörölni az egér driverét, feltenni egy újat.
2/8 anonim válasza:
USB-s vagy PS2-es portja van? És ha kihúzod és vissza dugod működik?
Elvileg lehet driver hiba is, de lehet a port hibája és lehet egér hiba is. Ha USB-s dugd másik USB portra. Esetleg próbálkozz egy kölcsönkért egérrel, ha azzal is csinálja akkor lehet program vagy alaplap hiba. Ha nem csinálja akkor egyértelműen az egér a hibás. Lehet kontakthibás a vezeték valamelyik szála is.
3/8 anonim válasza:
nem kell felttlenül le ülnie...az egerednek mien a csatlakozása?(usb v. ps2?)és laptopot vagy állógépet használsz?meg még azt is jó lenne tudni hogy milyen egered van!
4/8 anonim válasza:
vidd át az eggyik ismerősödhöz és nézzétek meg utánna rájössz
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ps2 csatlakozású, ha kihúztam és visszadugtam se volt jó, újraindítás után se mindig.
Közben eszembe jutott, hogy van valahol egy régi golyós egerem is, előástam, és azzal most jó!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítőkészségét :)
2008. nov. 4. 11:33
6/8 anonim válasza:
Elég kellemetlen,én is így járok mindig.De szerencsére nekem van két cicám,és ráküldöm őket az egerekre. rohadtul bosszantó,télleg.
7/8 anonim válasza:
Na de akkor most hol a logika az egészben ,hogy a golyós egérrel meg működik?Nekem is ez a gond,egyszer csak játék közbe elkezdett szaggatni majd megállt és azóta áll,újraindítás után meg-megindul szaggatottam majd teljesen lefagy.A vezérlőpulton az egér beállításokban sem lássa a rendszer a hardvert!Valamiért eltűnik és nincs ,lehet a driver lesz a gond valamiért?PS2 egér,tettem rá másik optikait is azzal meg mér rosszabb olt a helyzet az meg még csak meg sem mozdult,úgy hogy maradt hogy előkotorom a golyósat!Vagy az USB sel próbálkozom.
8/8 anonim válasza:
Az egér lefagyás azért van mert az egérből kijövő vezeték a sok hajlítás hatására kontakt hibás lesz. Az USB vezérlő úgy érzékeli hogy valami gubanc van, az USB csatlakozó ki húzásával és bedugásával orvosolható a probléma ideig óráig. A végleges megoldás új egér, vagy a régi egér kábeléből levágsz 5 cm ert és újra forrasztod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!