Acsricsi kérdése:
Mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Jövőhéten venni fogok ramot, procit, videó kártyát, alaplapot. Ha beszereltem a gépházba ezeket. Akkor mi a teendőm? Elindítom a gépet és már megy is az új ram proci stb.? Vagy meg kell formázni? Ha meg kell formázni le tudjátok írni hogyan kell? Hogy ha meg kell formázni akkor új operációs rendszert kell rá raknom igaz?2013. aug. 1. 18:27
1/4 anonim válasza:
1 nem kell megformázni, 2 nem is lehet.
windows 8-nál ha új hardvert teszel a gépbe nem kell újra telepíteni, win7-nél nem tudom.
Annyi dolgod van, hogy beállítod a bios-t, letörlőd a drivert pl; az nvidia drivert ha ati kártyát veszel.
2/4 anonim válasza:
Újratelepíted a win-t,aztán felrakod a drivereket.
3/4 anonim válasza:
Elméletileg nem kell újratelepíteni, csak a drivereket felrakni, de én ajánlom, hogy formázd le a lemezt és tedd újra a Windows-t, majd a drivereket.
4/4 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ ÉRTELMES VÁLASZOKAT!!!!
2013. aug. 1. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!