Miért van a cpu használat folyamatosan 100 % on? Régebben még nem volt. Mostanában szinte már üresjáratban is 100% ot nyom. Miért van ez?
Ha vírus akkor hogy tudom, hogy nézze át a feladatkezelőnél a vírusokat, vagy mit keressek h kiszűrje ezeket?. Kicsit hülyén van feltéve a kérdés de értitek azt h mit akarok. Nod32 és Spyvareterminator van
Látom régebben irtatok ide de ez a gond most is lehetséges bárkinél.
Pár nap alatt rájöttem mi a gond.Amikor nézni akarsz egy videót a neten akkor ha nem tudod lejátszani a megszokott kerékvágásban,akkor kéri hogy telepisd a HD Flash Player nevű lejátszót ami virusos.Ha ezt megteszed felhozod a virust is.Ez betelepül a C particiódra dgen.exe formátumban és ez okozza a 100%-os procit.Nekem melette jött a Youtube accelerator service és pár más dolog is.Amikor ezeket törölni akarod egy részét sikerül de a megmaradt dolgaik bajt okoznak.Méghozzá (nálam) azt hogy elment a net a gúgliba.A hálózatban volt net elérés de a keresőkig nem jutott már el.Ilyenkor a lehetséges megoldás visszaállitani a rendszert egy korábbi időpontra.Ha ezzel sem oldod meg akkor sajna újra kell telepitei a rendszert.
Szóval az egésznek az a lényege hogy nem szabad beereszteni a HD Playert a gépre.Videót ha nem akar megjeleniteni akkor ne tölts le semmit mert igy járhatsz.
Remélem segiteni tudok ezzel valakinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!