Mi lehet a gond?
Kaptam egy számítógépet. Eredetileg ( Gyárilag) Windows Vista Service Pack 1. volt rajta. 3 év után nagyon el volt rontva gondoltam újratelepítem (ezzel nincs gond értek hozzá) van eredeti Windows XP, VISTA, és 7 lemezem
amikor gondoltam, hogy XP teszek rá a telepítő a kék hátteres adatösszegyűjtés után újra indult és bejött egy olyan felszólítás, hogy Vírus van a gépen ( ez is egy kék háttérbe) A Windows Vista tovább jutott, de a telepítő megállt egy helybe. A Windows 7 Ultimate pedig tökéletesen feltelepítette csak azt nem értem, hogy az meg miért most is Windows 7 van rajta.
A Gép:
CPU: Intel Core 2 Duo E7200 @ 2.53Ghz
RAM: 3GB ram
GPU Nvidia Geforce 9500 gs 512 mb
MB: Packard Bell MCP 73
HDD: MAXTOR 640 GB
arra gyanakszom, hogy az alaplap gátol valamit mert a windows 7 is úgy települt, hogy packard bell háttérképet kapott, de pontosan nem tudom remélem tudtok segíteni.
Előfordulhat, hogy valami gyártói korlátozás... lehet, hogy az alaplap tartalmazza a packard bell beállításait
talán szervízben meg tudják csinálni, hogy ne elgyen ez... de ha nem zavar a háttérkép az is jó tejesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!