Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Amikor belépek az AMD Catalyst Control Centerbe és állítgatom a színminőséget akkor ilyet csinál:
Na most először a videókártyára gondoltam.De azt már kicseréltem másikra.Semmi változás.Már minden tesztelve lett a gépben.Kicserélgettem az alkatrészeket egyenként,de a hiba ugyanaz.Mitől lehet mégis?
2013. júl. 31. 18:44
1/5 anonim válasza:
Gondoltál szoftveres problémára?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen.Felraktam egy másik drivert de ugyanaz a helyzet.
2013. aug. 1. 11:38
3/5 anonim válasza:
akkor lehet a ramok mentek ki benne nekemis volt atim és ilyen gondok voltak hogy pl: kifagyott a gép amint felraktam a drivert ;) geforce az igazi
4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van.Mióta megvan csak szívok vele.Az első kártya 85 fokos volt egy röpke teszt után.Most begaranciáztattam,mert a legelső karival más gondok is voltak.Na mindegy.Szerintem következő gépújításnál repül és jön egy Nvidia.
2013. aug. 2. 16:20
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem nagyon az az érzésem,hogy erre a hibára nem lesz logikus megoldás...Szerintem ez valami olyan dolog,hogy ezerből egy emberrel történik ilyen.
2013. aug. 2. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!