Laptop videókártya kicserélése?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom amit szeretnék tuningolni....
Procit már cseréltem benne gy Core2Duo 2.4ghz-re...
Ram van benne elegendő 4gb......
Videókártyának egy GF GT320M
A laptop típusa Asus Pro79i Series...kerestem a googleba utána de nem találtam használható infót....mivel ritka laptop...
Nos tehát a kérdés az hogy lehet e cserélni a laptopba videókártyát?
#notebook #csere #videokártya #videó #laptop #videocard card #gt 320m #geforce asus #cseréje lehetséges
2013. júl. 31. 22:23
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem lehet, laptopban (akármilyen is) max ram-ot lehet cserélni mert össze van integrálva az egész cucc
2/4 A kérdező kommentje:
de lehet cserélni laptopokba is ami dedikált videókártya...ezt tudom...csak azt nem tudom hogy ez ami nekem van dedikált vagy integrált....
2013. aug. 1. 10:46
3/4 anonim válasza:
Megint én vagyok: ha integrált vidikártyád van akkor valószínüleg alig visz el vmi játékot aminek már van valami viszonylag jobb grafikája, szóval ha már egy gta san andreast se visz el akk valószínüleg az
4/4 A kérdező kommentje:
am siman viszi meg a gta4et is lowon...azert nem olyan rossz laptop csak most nemreg csereltem procit hatha jobb lesz de csak egy picit javult...igy hat majd vidit is kell cserelnem mert nagyobb fps kell :D
2013. aug. 20. 05:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!