Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Webkamera és Tablet Skype-ra?

Bitangjó kérdése:

Webkamera és Tablet Skype-ra?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem ajánlani Skype-ozáshoz valami olcsó és normális webkamerát, meg egy tabletet? Köszi előre is.

2013. júl. 31. 18:23
1 2
 1/13 doni1201 ***** válasza:
Akármilyen tablet, aminek van elülső kamerája jó skype-ra. A webkamera pc-hez pedig legyen legalább 720p felbontású (1,3MP).
2013. aug. 1. 09:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. aug. 1. 14:36
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
A kettő együtt nem fog menni, ezzel jobb ha tisztában vagy. Amennyiben van elülső kamera a tableten, s szinte az összesen van, akkor azt észleli az android elsődlegesnek s rácsatlakoztatott, azaz külső kamerát pedig nem "látja" a rendszer, így skype-hoz az nem állítható be. Ennek tudatában vásárolj tabletet, hogy az abban lévő elülső kamera felbontása lesz skype-ra használva, nagyobb felbontást nem tudsz elérni külső kamerával. Maga az android önmagában képes a kamerák kezelésére, de a beépített kamera ezt úgymond kioltja.
2013. aug. 1. 16:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértelmezted a kérdésemet :) Nem a tablethez kell a kamera, hanem kell egy kamera és egy tablet :D A kamera nekem kell a pc-hez, a tablet meg barátnőmnek mert kint van külföldön. De azért köszi.
2013. aug. 1. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja, hát valóban... Így viszont a kérdést még egy kicsit részletezhetnéd. Kamera OK, az tényleg legalább 720p, no de a tabletnél kitérhetnél arra, hogy kb. mennyit szánsz rá, továbbá wifin keresztül használná barátnőd vagy mobilnettel? A külföldi tartózkodása mennyire tartós az adott helyen? Ezt leginkább azért kérdezem, mert ha pár hétről van szó, akkor megteszi egy androidos miniPC is, már ha van egy HDMI bemenettel rendelkező TV a lakóhelyén, ha tartósan tartózkodik kint, de várhatóan marad ugyanazon a helyen, akkor szintén jó megoldás a miniPC, s még olcsóbb is, mint egy tablet (leszámítva persze az ilyen 20 ezres izéket, amik nem jók semmire).
2013. aug. 1. 21:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát ha minden jól megy akkor tartós lesz kintlét, de de minipc-be sokat kellene most fektetni, gép, monitor, bill, egér. Én konkrétan valami olcsó 10-15k-s használt tab-ra gondoltam, h ne a telószámla pörögjön hanem inkább skype-oljunk és valószínű h mobilnettel használná.
2013. aug. 2. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem! 10-15 körül nincs tablet! Teljesen mindegy, hogy használt vagy új, mert használhatatlan. Ha a minimumot vesszük, akkor 20-25 ezerben gondolkodj, ha Kína, s kb. 32-40 ezerben, ha magyar piac. Ugyanakkor a kényelmet igen jelentősen rontja az, ha egy kábelen lógatod a modemet, mert hogy ha only wifi, akkor másképp nem megy, mint OTG kábel, abba a 3G modem. Ezt úgy jó megoldani, ha veszel mellé egy USB-s modemekhez való wifis routert. Szóval kb. 20-30 dollár egy ilyen modemre, s minimum, 90 dollár egy tabletre. Így lehet számolni, tehát ahhoz, hogy ne egy nehezéket vegyen az ember, min. 110-120 dollárt rá kell költeni a mutatványra. Ha magyar piacon számolunk, akkor pedig értelemszerűen min. 39 ezer.

Ha pedig 3G-s készüléket akarsz, akkor jóval feljebb kell vinni az árat.

Lehet venni vaterán tabletet 15-ért, meg tizenezerért apródon, de barátnőd nyilván nem csak a skype-ra használná (megjegyzem arra se lenne elég, max. hangra!) hanem böngészne is rajta, facebook, youtube stb. Ehhez mondom, min. 20 ezer forint kell, s akkor az tényleg nagyon a legalja, s nincs garancia, ugyebár ha kínai.

2013. aug. 2. 18:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor tudnál ajánlani valami konkrét tabot így a "legalján"? Sajnos nem úgy vagyok eleresztve anyagilag h megengedhessek magamnak egy ilyen 40-50 rugós kiadást. Talán a 20at még valahogy összerakosgatnám rá. A lényeg h skype menjen normálisan képpel-hanggal. Köszi.
2013. aug. 2. 18:50
 9/13 doni1201 ***** válasza:

[link]

Ez még egy használható tablet. Volt szerencsém kipróbálni és szerintem egyáltalán nem rossz.

2013. aug. 2. 19:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát, hogy froyo-val eldöcög azt nem csodálom, de jellemzően hasonló hardvert már csak min. ICS-el kapsz. Én változatlanul az mondom, hogy nem vennék ilyet, pláne nem olyannak, akinek gyak. ez lesz az egyetlen eszköze a nethez.
2013. aug. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!